Over ons bedrijf

Wij zijn gevestigd in GroenRijk Geldrop.


Voor veel klanten zal Mischa een bekende zijn, omdat hij op de Zwembadweg al vanaf 1992 werkzaam is. Na jaren vijver klanten in Geldrop, Heeze, Leende, Someren, Asten en regio Eindhoven voor Groenrijk Geldrop voorzien te hebben van zijn vijver kennis, vond hij het tijd om voor zichzelf een vijver winkel te beginnen.
En wat is er mooier dan als shop-in-shop te beginnen op de plek waar het in 1992 allemaal begon!

Ook Anka is voor velen een bekende verschijning aan de Zwembadweg omdat zij daar vanaf 2012 de scepter zwaaide over de buitenafdeling. Nadat beiden op 1 januari 2015 besloten om een andere koers te varen, kon het ondernemen beginnen!
Anka is een kei als het gaat om het aanplanten van vijvers en tuinen en het ontwerpen van de vijver met tuin. 

Door de inbreng van oud eigenaren van GroenRijk Geldrop, Kees en Lia Schepens, kwam het na enig overleg met de huidige eigenaar, Ivan Habraken, tot een akkoord om de toenmalige vijver afdeling over te nemen en uit te bouwen tot een heuse shop-in-shop met ruime keus in vijver artikelen en de extra service in vijver aanleg, vijver renovatie en vijver onderhoud. Na 17 dagen kei- en keihard werken was de winkelruimte verbouwd tot de shop zoals die er nu staat.
Omdat we ook vijvers aanleggen en onderhouden was het voor ons wenselijk dat er iemand bij kwam met veel kennis van het hoveniersvak. Koen heeft als weekend hulp bij GroenRijk Geldrop gewerkt en daarna bij een hovenier. Hij was dus geknipt om bij ons te komen werken.
Inmiddels zijn we verder gegroeid en hebben we in Rick een tweede man in de buitendienst gevonden. Rick is een rustige jongen die alle voorkomende vijver werkzaamheden uit kan voeren. 

Wanneer U problemen met uw vijver heeft, nemen we deze zeer serieus en zullen we alle moeite doen om de oorzaak van het probleem “boven water” te krijgen. Wanneer de problemen niet in de winkel kunnen worden opgelost, komen we gewoon bij u thuis kijken en proberen het dan daar te tackelen. Want uw genot is ons genot.
Wij zijn dagelijks bezig met de chemie van water en vooral het voorkomen van de ongewenste algengroei.

Eén van onze specialiteiten is het goed luisteren naar de wensen van de klant en zorgen wij ervoor dat u datgene krijgt wat u wenst. Uiteraard zonder het welzijn van de dieren uit het oog te verliezen.
- Wij zijn dan ook heel trots te melden dat we al sinds 2016, als eerste vijverspeciaalzaak in Brabant, het officiële diploma (besluit Houders van dieren, Vakbekwaamheid Vissen) hebben gehaald. Dit is verplicht vanaf 2020 om vissen te kunnen houden en te verkopen.-
Wanneer een vijver goed in balans is wordt ervan genoten. En als ervan genoten wordt, hebben wij ons doel bereikt!

Loop eens binnen en beleef het zelf! 

DSC02198.JPG

 De opening op 17 juni 2015 was een feit!