Vijvers

Wanneer u besluit om een vijver aan te leggen bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij van Beleef Water & Tuin gebruiken hoogwaardige vijverproducten van vooraanstaande merken. Zoals onder andere de pompen en filters van AUGA en OASE. We staan dan dus ook achter alles wat we adviseren en kunnen dan ook de beste service verlenen. Natuurlijk blijven we ons continue verbeteren en oriënteren op vijvergebied.

Wanneer we een vijver gaan aanleggen gebruiken we in 90% van de gevallen EPDM rubberfolie van ECOLAN. Deze folie wordt geproduceerd in Nederland onder NL GreenLabel. (Voor meer info klik hier). De EPDM folie van ECOLAN heeft een verwachte levensduur van 30 jaar.
We leggen al onze vijvers aan met ons eigen aanlegteam. We maken voor we bij u aan de gang gaan eerst een offerte, na akkoord spreken we samen een datum af om de werkzaamheden uit te voeren.

Official Dealer van:
Onder andere OASE, ECOLAN, AUGA, MESSNER, SUPERFISH, DENNERLE, COLOMBO, HIKARI, PONTECVELDAen BACTOPLUS,

Heeft u nog vragen mail dan gewoon even. We komen desgewenst bij u thuis om te kijken naar de vijver.

Onze filosofie:
Wij houden er niet van om direct te grijpen naar een medicijn of algverdelgingsmiddel. Natuurlijk kan het helpen en is het niet onoverkomelijk om deze middelen af en toe te moeten gebruiken, maar als we dan toch met deze middelen aan de gang moeten, adviseren we middelen die geen schade toebrengen aan de rest van het (onder) water leven. Wij verkopen dus geen middelen waar Kopersulfaat (CuSO4) of Zinkoxide (ZnO) in verwerkt is!
Onze missie is dat wij juist de waterkwaliteit op peil willen brengen en houden. Dit doen wij door het vijverwater te testen in ons watertestcenter. Alleen op deze manier houdt u uw vissen in goede conditie en gaat u (draad)algen tegen. Wij testen het vijver water 7 dagen in de week GRATIS. Heeft u geen potje? U kunt een gratis testflesje in de winkel komen halen. Wij slaan desgewenst de gegevens van iedere watertest op in onze database en dat is ook geheel gratis!
Kom gewoon naar de winkel en beleef het zelf! 

Heeft u nog vragen mail dan gewoon even. We komen desgewenst bij u thuis om te kijken naar de vijver.