Vijvers

Wanneer u besluit om een vijver aan te leggen, uw vijver te renoveren of uw vijver schoon te laten maken of uw vijver op te laten knappen, bent u bij ons aan het juiste adres!
Ook wanneer u besluit de vijver graag zelf aan te willen leggen kunt u de alle vijver informatie bij ons inwinnen. Kom gewoon naar de winkel en vraag uw vijver vragen. 

Voor de vijver aanleg gebruiken wij van Beleef Water & Tuin hoogwaardige vijverproducten van vooraanstaande merken. Zoals onder andere de pompen en filters van AUGA en OASE. We staan dan ook achter alles wat we adviseren en kunnen zo de beste service verlenen. Natuurlijk blijven we ons continue verbeteren en oriënteren op vijvergebied.

Wanneer we een vijver gaan aanleggen gebruiken we in praktisch alle gevallen EPDM rubberfolie van ECOLAN. Deze folie wordt geproduceerd in Nederland onder NL GreenLabel B. (Voor meer info klik hier). De EPDM folie van ECOLAN heeft een verwachte levensduur van 30 jaar.
Voordat we een offerte maken komen we geheel vrijblijvend naar uw vijverproject kijken. Daarna maken we een voorstel en daar hoeft u alleen maar ja of nee op te antwoorden. Zo simpel is het! Handig om te weten is dat we helder water garantie geven op alle door ons geleverde en geplaatste filtersystemen!
Al onze werkzaamheden voeren we uit met ons eigen vijver aanleg en onderhoud team van de buitendienst. 

Wij zijn official dealer van:
Onder andere OASE, ECOLAN, AUGA, MESSNER, SUPERFISH, DENNERLE, COLOMBO, HIKARI, PONTECVELDAen BACTOPLUS,

Heeft u nog vragen mail dan gewoon even. We komen desgewenst bij u thuis om te kijken naar de vijver.

Onze filosofie:
Wij houden er niet van om direct te grijpen naar een medicijn of alg verdelgingsmiddel. Natuurlijk kan het helpen en is het niet onoverkomelijk om deze middelen af en toe te moeten gebruiken, maar als we dan toch met deze middelen aan de gang moeten, adviseren we middelen die geen schade toebrengen aan de rest van het (onder)water leven. Wij verkopen dus geen anti alg middelen waar Kopersulfaat (CuSO4) of Zinkoxide (ZnO) in verwerkt is!
Onze missie is dat wij juist de waterkwaliteit op peil willen brengen en houden om zo op een natuurlijke manier de algen te verwijderen. Dit doen wij door het vijverwater te testen in ons watertestcenter. Alleen op deze manier houdt u uw vissen in goede conditie en gaat u (draad)algen tegen. Wij testen het vijver water ALTIJD GRATIS. Heeft u geen potje? U kunt een gratis testflesje in de winkel komen halen. 
Kom gewoon naar de winkel en beleef het zelf! 

Heeft u nog vragen mail dan gewoon even.