Vijverwijzer

Wij bieden verschillende soorten vijvers aan, waaronder natuurvijvers, moderne vijvers, zwemvijvers en koivijvers, zodat u de perfecte vijver kunt kiezen die past bij uw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Vijver aanleg

Laat ons u helpen bij het creëren van uw droomvijver die perfect past bij uw buitenruimte. Of u nu de voorkeur geeft aan strakke lijnen of organische vormen, wij kunnen u helpen met het ontwerp en de aanleg ervan.

Vijver renovatie

Van het vervangen van de pomp tot het repareren van lekkages of het volledig renoveren van uw vijver, wij kunnen u helpen om uw vijver weer in topconditie te krijgen. Laat ons uw vijver nieuw leven inblazen!

Vijver onderhoud

Onze vijveronderhoudsservice zorgt ervoor dat uw vijver in topconditie blijft door middel van het schoonmaken van de vijver, het controleren van de waterkwaliteit en het onderhouden van de planten en vissen.

Natuurvijvers

Een natuurvijver in je tuin zorgt voor een harmonieus ecosysteem waarin planten en dieren samenkomen. Met een natuurlijke uitstraling en minimaal onderhoud kun je thuis genieten van een stukje ongerepte natuur.

Moderne vijvers

Op zoek naar een eigentijdse toevoeging aan jouw tuin? Een moderne vijver met heldere lijnen, kunstzinnige elementen en innovatieve technieken brengt jouw buitenruimte tot leven.

Zwemvijvers

Natuurvijvers en zwemvijvers combineren het beste van beide werelden: een natuurlijke uitstraling en een verfrissende zwemervaring in je eigen achtertuin.

Ook zo'n mooie vijver?

Ook zo'n mooie vijver?

Dompel je onder in de wereld van vijvers - neem contact op met Beleef Water & Tuin en maak van jouw droomvijver werkelijkheid.

Direct aan de slag